Salangen-Nyheter

Arrangerer egne:

Turneringer i påsken

Mandag, tirsdag og onsdag arrangeres det ulike turneringer i Salangshallen, arrangert av Miljøtjenesten og Enslige Mindreårige i Salangen kommune.

SJØVEGAN: Mandag, tirsdag og onsdag i denne uken arrangerer Miljøtjenesten Enslige mindreårige og Sjøvegan statlige asylmottak tre ulike turneringer. - Vi ønsker alle ungdommer i kommunen velkommen til å være med, sier Tonje-Helen Gundersen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det hele begynner idag mandag med volleyballturneringer i Salangshallen fra kl: 12.00-17.00. I morgen tirsdag er det fotball turnering fra kl: 12.00-17.00 i Salangshallen. På onsdagen blir det bordtennisturnering/biljardturnering fra kl: 12.00-17.00 på miljøtjenesten EM i svingen.

Vil ha norsk ungdom med

Under disse dagene i påskeuka ønsker arrangørene at også norsk ungdom kan være med på turneringen. - Vi håper det vil komme norske ungdommer i alderen 14-25 år å delta på turneringene for å danne nye bekjentskaper og skape mye liv og røre, sier ansatt ved Miljøtjenesten EM, Tonje-Helen Gundersen. Hun er klar i sin oppfordring om at alle må møte opp i Salangshallen å ha med godt humør og god sportsånd. - Under turneringsdagene vil det ble servering av mat og frukt. Vi vil rette en stor takk til Coop Prix på Sjøvegan som har sponset med pølse og brød samt frukt til volleyball turneringen på mandag. Velkommen skal alle være, avslutter Gundersen.