Salangen-Nyheter

Til helgen blir det luftig akrobatikk:

Turnstevne for voksne

I helga samles over 300 turnere i Salangen på voksenturnstevnet. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Voksenturnstevne står for tur og arrangørleder for voksenturnstevnet Maylén Kristoffersen forteller at det er over 300 påmeldte utøvere som skal være med å delta under helgens arrangement.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Voksenturnstevne er et arrangement hvor deltakerne er fra 13 til over 80 år, som skal være med i både konkuranser og oppvisning i forskjellige turngrener. Førstkommende lørdag er det konkuransen som heter "Gym for life", som blant annet går ut på lagdans. Maylen Kristoffersen er i tillegg til å være arrangørleder også trener for dansegruppa til SIF-Turn.

Søndag blir det oppvisning

Etter konkuransen på lørdag blir det som vanlig en finere middag for alle deltakere, hvor de pynter seg å spiser god mat, og på søndag blir selve oppvisningen, hvor man får se akrobatikk innenfor både dans, tumbling, trampett og airtrack. - Blant de voksne er det mye dyktighet, så det er veldig spektakulært å se på. Jeg håper så mange som mulig tar turen å kommer å ser på, begge dagene vil det være kafé inne i hallen, avslutter arrangørleder for voksenturnstevnet, Maylén Kristoffersen.