Salangen-Nyheter

Salangen - Hammerfest:

Uavgjort før fotballferie

Salangen spilte en god siste hjemmekamp før fotballferien lørdag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Lørdag ettermiddag møtte Salangens røde og hvitkledde 3.divisjonsherrer Hammerfest på hjemmebane, til det som var den siste hjemmekampen før fotballferien.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var rundt 70 betalende på Idrettsheia stadion lørdag ettermiddag, som ønsket og se det siste oppgjøret på hjemmebane for 3.divisjonsherrene før fotballferien. Salangen startet kampen godt med å sørge for å sikre seg gode sjanser på Hammerfest sin målkasse. Etter 15 minutters spill kommer Erik Lomås i fin posisjon til å legge inn det første målet til Salangen, og utnytter muligheten rått og 1-0 er et faktum. Målfesten fortsetter for Salangen da Lomås tar straffesparket til hjemmelaget, og sørger for at det blir 2-0 til Salangen etter etter 38 minutters spill.

Solid keeper

Salangens målmann var i nettavisens og publikums øyne Salangens beste spiller lørdag, og dermed ble Christian Larsen kåret av juryen til dagens SIF spiller. Han sørget blant annet for å avverge mål til Hammerfest på et straffespark i kampen. Hele 2.omgangen i kampen er preget av flere målsjanser til finnmarkingene, som etterhvert også gir resultat og ender opp med en utligning like før kampslutt. Kampen avslutter 2-2 på Idrettsheia med poengdeling til begge lagene.

Det var rundt 70 betalende tilskuere på Idrettsheia lørdag ettermiddag på den siste hjemmekampen for 3.divisjonslaget før fotballferien. FOTO: JON HENRIK LARSEN