Salangen-Nyheter

Avsluttet fotballskolen:

Unger mot instruktører

Igjen arrangerte Salangen IF-Fotball en vellykket fotballskole på Idrettsheia. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Igjen arrangerte Salangen IF-Fotball en vellykket fotballskole på Idrettsheia. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

IDRETTSHEIA: Som avsluttning på fotballskolen spilte alle 150 elevene samtidig på fotballbanene mot instruktørene. Til elevenes overraskelse hadde instruktørene tre toppspillere fra A-laget til Tromsø IL.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Onsdag kveld ble fotballskolen på Idrettsheia avsluttet. Gjennom uka har barna spilt og trent sammen, og det hele avsluttet med en kjempekamp med ungene mot instruktørene. Det var 150 påmeldte barn som var samtidig på banen for å prøve å vinne over et fåtall av instruktører. Selv om ungene hadde spilt fotball hele dagen gav de ikke utrykk for at de var særlig slitne etter tre sammenhengende dager med fotball. Seieren gikk dessverre til instruktørene, men det var ikke rart når instruktørene hadde tre toppspillere fra Tromsø med på laget.

Hans Norbye (t.v), Magnus Andersen og Jostein Maurstad Gundersen måtte skrive noen autografer på slutten av dagen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Talenter i Salangen

Barna ble overrasket av å kunne se Hans Norbye, Magnus Andersen og Jostein Maurstad Gundersen, som er tre toppspillere fra A-laget i Tromsø Idrettslag, spille på gressmatta på Idrettsheia. - Vi må komme oss litt ut av Tromsø for å vise ansiktene våres. Det har vist seg være noen talenter innimellom med gode ferdigheter, så det kan godt gro noe godt herifra. Ingen tvil om det!, sier Magnus Andersen til nettavisen. Hans Norbye sier spøkefullt at om noen år må han vel pensjonere seg. - Om noen år utkonkurrerer de oss, sier Nordby og ler.

Ungene gav alt for å overvinne de voksne. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

Annonse