Salangen-Nyheter

Reistadløpet er med i Ski Classics:

Unik profileringsmulighet

Reistadløpet har blitt en del av VISMA SKI CLASSICCS fra 2017. FOTO: BOIF

SETERMOEN/BARDUFOSS: Reistadløpet er nå offisielt en del av Visma Ski Classic. Dette ble offentliggjort på en pressekonferanse torsdag ettermiddag i Stockholm.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

VISMA Ski Classics er den internasjonale verdenscupen i langløp, som overføres direkte på TV, blant annet av NRK fra neste sesong. Reistadløpet AS er et selskap under stiftelse der formålet er å utvikle skisporten i regionen, herunder aktiviteter, rekrutteringsarbeid, kompetanseheving samt anlegg for aktive utøvere og allmennheten. På pressekonferanse i ettermiddag i Stockholm ble det offentliggjort at Reistadløpet er en del av Visma Ski Classics fra 2017. Reistadløpet vil være 1. april 2017.

Flott profileringsmulighet

Reistadløpet skal ha fokus på lokal, regional, nasjonal og internasjonal deltakelse. Selskapets eiere er Reistadutvalget, Bardu Kommune, Målselv Kommune og Arctic Sport AS. Arrangementet, folkefesten og næringslivets deltakelse som følger av arrangementet skal nyttes til å profilere og markedsføre landsdelens unike fordeler. - Vi føler at vi har det vi trenger for å ta dette steget. Dette gir mye mulgiheter og det er de gode tingene i Nord-Norge som vi må få frem. Det nord-norske fjellterenget i april er det vakreste på jord, sier Jørn Erik Berntsen styreleder Reistadløpet AS.

- Løft for fylket

Bardu- ordfører Toralf Heimdal har tidligere uttalt at det vil være et løft for hele fylket dersom Ski Classic velger Reistadløpet til å bli en del av det store skirennet. Nå er det et faktum!.