Salangen-Nyheter

Høyre reagerer på ordføreres uttalelse:

– Urimelig og krass kommentar

Representant fra Salangen høyre, Terje Bertheussen mener det er en urimelig kommentar Salangens ordfører kommer med når hun sier at hun ønsker å beskytte befolkningen mot regjeringens politikk. ARKIVFOTO

SJØVEGAN: Etter at ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp) uttalte at de prøver å redde innbyggerne fra regjeringens politikk, reagerte Salangen Høyre med å svare ordføreren via sosiale medier.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangens ordfører, Sigrun Wiggen Prestbakmo uttalte nylig i lokalpressen at hun og hennes parti prøver å redde innbyggerne fra regjeringens politikk. Dette utsagnet fikk Salangen Høyre til å reagere med å legge ut på sosiale medier med sitt syn på saken, og indirekte ber ordføreren se på selv før hun kritiserer andre.

Stiller seg ikke bak

Gruppeleder for kommunestyregruppa, Terje Bertheussen (H) sier til nettavisen at Høyre ikke stiller seg bak ordførerens urimelige kommentar, og at det virker til at hun er mer opptatt av å legge skylden på andre enn å se på hva de kan gjøre selv. Bertheussen legger ikke skjul på at det utfordringer i kommunen, men mener det absolutt skulle vært satset mer på det private næringslivet, særlig når offentlige arbeidsplasser i kommunen står for fall.