Salangen-Nyheter

Sjøveganhytta tar nye spennende steg:

Ute med hyttekatalog

Gutta i Sjøveganhytta er veldig fornøyde med den nye katalogen. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

SJØVEGAN: Nå har Sjøveganhytta kommet ut med en egen og ny hyttekatalog. Her får man en presentasjon av hytter i forskjellige størrelser og utforminger. Katalogen er på hele 42 sider med flotte bilder av det hyttefirmaet kan tilby.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Da nettavisen møtte gutta i Sjøveganhytta var det ingen tvil om at de var veldig stolte og fornøyde med denne nye katalogen. - Vi har bare hatt enkle broskyrer før, så dette var veldig artig, forteller daglig leder Kjell- Rune Marthinsen. Katalogen er med alle hyttemodellene i en ny presentasjon. - I tillegg til alle hyttene gir vi deg en smakebit av hva vi kan levere av andre, hytterelaterte bygg som f.eks anneks, stabbur og gapahuk, fortsetter den stolte lederen.

Kjente stedsnavn

Det var litt artig å se i katalogen at det var mange kjente navn på hyttene. De hadde nemlig navngitt hyttene med stedsnavn i Salangen som Lifjell, Høgfjellet, Storhaugen, Sagvatn og Løksetind. - Det er sikkert mange fra området her som har hørt om disse plassene før, forteller Kjell-Rune videre. I tillegg til den flotte katalogen så har Sjøveganhytta en flott nettside på internett. Den er oversiktelig, pen og ryddig. Dersom du har spørsmål om katalogen eller andre ting så ta en tur innom på adressen: www.sjoveganhytta.no

ANNONSE
Annonse