Salangen-Nyheter

Salget er i gang:

Ute med ny kalender

En kalender med mange nydelige bilder tatt av medlemmene i Salangen Fotoklubb. FOTO: MARILEE GOULET

En kalender med mange nydelige bilder tatt av medlemmene i Salangen Fotoklubb. FOTO: MARILEE GOULET

Salangskalenderen har blitt solgt i utallige år, og i år er intet unntak. Den er nå kommet inn på Extra og YX på Sjøvegan. Hvis man derimot ikke kan dra ut å kjøpe den, kan man bestille den fra nett og da tilbyr Salangen Fotoklubb også muligheten til å kjøre kalenderen til døren.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

- I år kan dessverre ikke ungdomsskoleelever gå fra dør til dør å selge den flotte kalenderen, slik som de har gjort tidligere år, men det stopper ikke salget. I tillegg til at man kan kjøpe den i butikk og på nett, er den også lagt ut for salg på facebook, og flere av medlemmene selger eksemplarer, forteller leder i Salangen Fotoklubb, Anne-Lise Hansen.

Et av de fine motivene man finner i kalenderen. FOTO: MARILEE GOULET

Holder bildene lokale

Kalenderen som har blitt litt av en tradisjon, og med så mange flotte bilder, har den blitt solgt over landegrenser, en har til og med havnet helt nede i Australia. Og alle de flotte bildene som klarer å lokke til seg folk fra fjernt og nært, er tatt i Salangen.

- På grunn av navnet har vi valgt å bare ha bilder fra Salangen. Vi er en ganske stor gruppe mennesker i klubben som er aktiv og tar bilder, og når tiden kommer for å sette sammen kalenderen går vi sammen for å finne de beste bildene og de som vi mener passer best til de enkelte månedene, sier Anne-Lise Hansen.

Annonse