Salangen-Nyheter

Spansdalen historielag:

Ute med ny kalender

Etter å ha hatt en pause i fjor er Spansdalen historielag igjen ute med ny kalender full av gamle bilder fra Spansdalen og Fossbakken. – Vi er veldig fornøyde med kalenderen og håper det er mange som vil kjøpe den. Dette er en kjempefin julegave, opplyser leder i Spansdalen historielag, Ard-Eirik Hermansen (innerfelt).

SPANSDALEN: Etter å ha hatt en pause i fjor er Spansdalen historielag nå igjen ute med ny kalender, full av gamle bilder fra Spansdalen og Fossbakken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Spansdalen historielag er igjen ute med kalender etter å ha hatt en pause i fjor. Leder i Spansdalen historielag, Ard-Eirik Hermansen opplyser til nettavisen at kalenderen er full av gamle bilder fra Spansdalen og Fossbakken, og det er alt fra konfirmasjonsbilder til hverdagsbilder. Kalanederen koster 150 kroner og kan kjøpes enten på Coop Prix Tennevoll, eller via sms eller e-post. – Vi er veldig fornøyde med kalenderen og håper det er mange som vil kjøpe den. Dette er en kjempefin julegave, opplyser leder i Spansdalen historielag, Ard-Eirik Hermansen til nettavisen.

For bestilling kan man henvende seg enten på sms til Ard-Eirik på telefon

949 76 203

eller på e-post til ardeirik@hotmail.com

ANNONSE
Annonse