Salangen-Nyheter

Salangen-vennene i bandet Rammeskjeiv:

Ute med ny musikkvideo!

I går fredag slapp Tromsø-bandet Rammeskjeiv sin nye musikkvideo. Dette er den offisielle musikkvideoen til låten «Kemnerens vise» som ble sluppet 2.september.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 04.10.2022 kl 11:26

Gutta i bandet Rammeskjeiv er gode venner av Salangen, og spesielt Salangen-Nyheter. De har flere ganger hatt premierer på musikvideoer i fredagssendingen "Natt til lørdag" på web-tv.

Oppfattning av kemneren

Låten «Kemnerens vise» setter ting litt på spissen om hvordan folk oppfatter kemneren og hvordan han utfører yrket sitt, gjerne på en morsom måte, men samtidig viser vi at han har sine myke sider.

Videoen ble spilt inn i en låve på Marisletta utenfor Tromsø i august, hvor man bygget et eget kontor for anledningen.

*Se musikkvideoen til "Kemnerens vise" øverst i artikkelen*

- Vi trengte god nok plass, spesielt til bandet, så derfor måtte vi ta den store jobben med å bygge eget kontor og innrede det med kontormøbler og rekvisita som vi hentet over hele byen, sier keyboardist og tekstforfatter Morten Markussen til nettavisen.

Flere musikkvideoer

Dette er bandets niende musikkvideo. Ide, manus og klipp er gjort av bandet trommis Thomas Heggstad som har langt fartstid innen markedsføring og reklame.

– Vi er veldig fornøyd med resultatet! Det ble en god balanse mellom musikk og bilder. Arnstein som spiller kemneren gjorde en helt fantastisk jobb, avslutter Thomas til nettavisen.

I går fredag kom Tromsø-bandet Rammeskjeiv ut med musikkvideoen "Kemnerens vise". Videoen har de laget selv, og den er spilt inn i en låve på Marisletta utenfor Tromsø i august, hvor man bygget et eget kontor for anledningen. Foto: Thomas Heggstad