ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Spanstind Rundt søker frivillige:

Uten frivillig - ingen renn!

- Å være frivillig gir en unik mulighet til å oppleve innsiden av rennet og gir deg ofte mer spennende opplevelser enn vanlige løpere får. FOTO: PRIVAT

FOSSBAKKEN: Også i år finner skirennet Spanstind Rundt sted på skjærtorsdag, men først trenger de frivillige som kan bidra med stort eller smått på dugnad. Uten frivillige - ingen renn!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Gjennomføringen av Spanstind Rundt er avhengige av frivillige som kan gjennomføre noen timer med dugnadsinnsats. Oppgavene kan variere fra å registrere deltakere, kjøkkenkomiteen i Lauvhallen, saftstasjon på fjellet eller annet arbeid. - De frivillige er «motoren» i rennet, og helt uvurderlig for å kunne gjennomføre et så stort arrangement. - Vi har vært omtrent 50-60 frivillige som har vært involvert i arrangementet. Det er en rotasjonen, noen kommer, mens andre forsvinner. Uten frivillig - ingen renn, sier renneleder Marcus Nygård til nettavisen.

Skjærtorsdag

Som vanlig finner Spanstind Rundt på skjærtorsdag, som i år faller 24. mars. Dette er en 21 kilometer lang skiløype som starter fra Skavmodalen til Lapphaugen i Lavangen. I 1984 var første gangen rennet gikk som egentlig bare skulle være et jubileumsrenn for å markere at Lavangen IF var 25 år i 1984. Siden da har dette rennet vært arrangert hvert år. I fjor var det litt i overkant av 400 deltakere og de forventer enda flere deltakere i år. - Noen av midlene vi får for å kunne arrangere slike renn er fra sponsorer, men stort sett er vi selvfinansiert, avslutter Marcus Nygård til nettavisen.

Sjekk nettsidene til

Spanstind Rundt

for mer informasjon.