Salangen-Nyheter

I april i år ble det åpnet:

Uten kontor-leietakere

Gunnar Sæbø i NASA Salangen ønsker leietakere til kontorene. FOTO: WENCHE KANSTAD

SJØVEGAN: Salangen kommune satset på ny-tenking og laget 11 kontor og 4 studentplasser som skulle være en del av stedsuavhengige arbeidsplasser. Fremdeles står nesten alle kontorplassene tomme i Huset mot Havet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dag er det kun ett av de 11 kontorene som er leid ut til næringsdrivende. Det er salgsansvarlige for Studiesenteret som holder til her. De 4 studentplassene som også er i lokalene, er sjeldent i bruk, forteller Gunnar Sæbø i NASA Salangen.

Annonsering

Kontor-hotellet har ikke vært markedsført så mye enda, og dette er nok en av grunnene til at det ikke er flere som leier der i dag. - Studentene har fått informasjon om muligheten til å benytte seg av studentplassene, så innimellom kan vi se at noen benytter lokalene. For å benytte seg av studentplassene på hotellet stilles ingen andre krav enn at du har tilknytning til kommunen, sier Gunnar Sæbø til nettavisen.

Ny-tenking

Dette er en helt ny måte å jobbe på, og vil kunne bli en suksess for mange typer virksomhet hvor man er selvstendig i jobben man gjør. Har du et enkeltmannsforetak kan dette være en flott løsning, hvor du aldri er alene på jobb.

Tilbudet

Inkludert i leien for kontorene er det også renhold, strøm, og fibernett.  Sæbø forteller videre at det ikke er brukt så mye midler til å lage disse kontorene, da kostnadene for byggningsmassen er delt med huseier. De lyse trivelige kontorene er sparsommelig innredet med møbler. - Leverandøren av kontormøblene ønsket å bruke disse lokalene som visningsrom, og kommunen fikk dermed kjøpt møblene til en gunstig pris, avslutter Gunnar Sæbø.

ANNONSE
Annonse