Salangen-Nyheter

Innebandyturnering i Lauvhallen:

Utfordrer nabokommuner

Innebandyturnering handler ikke bare om sport, men også om status og ære mellom de ulike lagene.

TENNEVOLL: Johnny Johansen med flere arrangerer vinterens innebandyturnering inne i Lauvhallen i Lavangen - Det har vært kniving mellom Salangen og Lavangen i alle år, men for tiden er det Lavangen som er regjerende mester i innebandy, sier Johnny Johansen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Johnny Johansen er initiativtaker bak innebandyturneringen som vil foregå i Lauvhallen lørdag 5. mars.  - Jeg fikk signaler at det var av stor interesse å arrangere innebandyturnering igjen. Kampene varer 12 minutter og alle lag som melder seg på er sikra minst tre kamper, ved at det først kjøres et gruppespill og så blir det sluttspill med semifinaler og finale!, sier Johansen til nettavisen.

Vil har flere damer

Johansen oppfordrer flere damer til å stille opp for å kunne sette opp miksklasser. - Det hadde vært morro med flere jentespillere. Siden det skal være 5 spillere ute samtidig må et mikslag inneholde minst 2 jentespillere som kan være ute på banen samtidig. Vi tar gjerne imot påmeldinger fra våre nabokommuner Salangen, Dyrøy, Ibestad, Gratangen, Bardu, Narvik med flere, fortsetter Johansen.

- Det er en veldig grei sport, med lite skader, konkluderer Johnny Johansen.

Regler

Aldersgrense for å delta er 14 år (9.klasse). Påmelding sendes på en melding til Johnny Johansen eller ved å skrive på Facebook- siden til turneringen. Det koster 800,- per lag. Spilling skjer på eget ansvar. Kontingenten skal betales av lagleder i sekretariatet før første kamp spilles. Påmeldingsfrist blir onsdag formiddag 2.mars, sånn at gruppene kan settes den dagen, går det frem av reglene som er skrevet for turneringen.

ANNONSE
Annonse