Salangen-Nyheter

Arctic Ice Festival:

Utfordrer ordførere

Ordførerne i Salangen, Lavangen, Gratangen og Bardu vil prøve å klatre i Flåget den 3.mars i år, etter invitasjon fra Arctic Ice Festival.

SJØVEGAN: Ordførere i regionen blir utfordret til å delta i isklatring når Arctic Ice Festival starter 28.februar i år. - Jeg synes det er sporty gjort å takke ja, sier styreleder for festivalen, Tor Lyngmo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Arctic Ice Festival skal pågå i Lavangen og Salangen fra og med 28.februar til og med 9.mars. I den anledning er ordførerne i Salangen, Lavangen, Gratangen og Bardu invitert av arrangøren til å prøve seg på isklatring. - Dette er noe spennende som vi har invitert ordførerne med på, og samtlige har takket ja til å prøve seg. Vi kommer til å la dem prøve og klatre i Flåget i Salangen ilag med proffesjonell instruktør fra Narvik Klatreklubb, sier styreleder for festivalen Tor Lyngmo til nettavisen.

Gode ambassadører

Lyngmo både håper og tror at ordførerne vil være gode ambassadører for festivalen og dens aktiviteter i ettertid, når de selv også har prøvd å klatre. - Vi skal la de ulike ordførerne prøve å klatre så langt som de vil, og føler at de klarer den 3.mars. Når de selv har følt det på kroppen hvor artig og hvordan adrenalin-kick du får når du klatrer, så vil de kunne fortelle om opplevelsen på de ulike plassene de representerer sin kommune og aktivitetstilbud, sier Lyngmo tydelig stolt. Han understreker at hver ordfører vil være nøye sikret igjennom et godt opplegg med instruktørene som er ansvarlige.

ANNONSE
Annonse