Salangen-Nyheter

Visit Narviks ambassadør:

- Utrolig med positivitet !

Lise Hansen fra Visit Narvik ble møtt av positivtet når hun kom til møte med reiselivsaktører i Salangen. Her sammens med Andreas Utstøl (t.v), Oddgeir Sagerup, Tor-Arne Chruickshank og Bjørn Nordmo.

Lise Hansen fra Visit Narvik ble møtt av positivtet når hun kom til møte med reiselivsaktører i Salangen. Her sammens med Andreas Utstøl (t.v), Oddgeir Sagerup, Tor-Arne Chruickshank og Bjørn Nordmo.

SJØVEGAN: Salangen kommune er nå blitt med i Visit Narvik. Forleden dag var daglig leder i Visit Narvik, Lise Hansen på besøk i Salangen og fikk blant annet høre om Millionfisken og andre reiselivsattraksjoner i kommunen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er ingen tvil om at Salangen kommer til å tjene på å være en del av reiselivsnettverket til Visit Narvik. - Jeg har hatt noen spennende møter her i Salangen og Lavangen. Og den kjøreturen til disse kommunene, og oppleve en slik dag med den naturen er til å bli religiøs av, sier daglig leder i Visit Narvik, Lise Hansen til nettavisen. Hun understreker at opplevelsen med den mektige naturen og fjordene rundt i et slikt flott vårvær, gjør at hun skjønner godt hvorfor turistene vil hit.

Tegnet avtale

I denne uka bestemte kommunestyret i Salangen at man skulle inngå avtale med Visit Narvik. Få dager senere ble det første formelle møtet mellom reiselivsaktører holdt. - Jeg var først i Salangen og ble møtt av positivitet. Som en ambassadør for blant annet Salangen kommune vil jeg selvsagt være her under Millionfisken i sommer, sier en munter  Lise Hansen til nettavisen. Hun understreker at turistene spesielt etterspør naturopplevelsene, som fiske fra båt og stillheta i naturen.

Lise Hansen fra Visit Narvik fikk en omvisning hos Lauvanger Mikrobyggeri av daglig leder Reidar Røkenes (t.v) Her sammens med prosjektleder i Lavangen i Vekst, Gunnar Berglund (t.h).

Avklaring i mai

På tur tilbake fra Salangen til Narvik ble det også tid til et stopp i Lavangen kommune. - Når det gjelder Lavangen kommune så blir det ei avklaring i løpet av mai om de blir med eller ikke i Visit Narvik, men jeg håper det!. De jeg møtte der var veldig begeistret for konseptet, men vi får vente og se hva som skjer. Jeg var så heldig å bli vist rundt i Lauvanger Mikrobryggeri, noe som var en stor overraskelse for meg. Jeg fikk jo innblikk i det som skjer der, og et nytt bevis på det mangfoldet som finnes i disse kommunene i tillegg til den mektige naturen, avslutter en fornøyd Lise Hansen i Visit Narvik til nettavisen.

Annonse