ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Ingen Nordkalott tur i år:

- Utsatt, ikkje avlyst

Jan Vimme håper på forståelse for dette hos alle som følger med på prosjektet hans. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Det var planlagt at Jan Vimme, også bedre kjent som Fjellfinnen, skulle ut på en 900 km lang ekspedisjon over Nordkalotten. Turen utsettes til neste år på grunn av økt arbeidsmengde på jobb. - Jeg har sagt det fra første dag at jobben kommer først, sier Fjellfinnen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det var planlagt at salangsværingen Jan Vimme skulle ut på en 900 km lang tur over Nordkalotten. Vimme hadde organisert ekspedisjonen slik at privatpersoner og bedrifter kunne sponse per kilometer han hadde gått. Inntektene ville gå til Barnekreftforeningen. Vimme bekrefter at turen ikke er avlyst, men bare utsatt. - Det vil da si at turen over Nordkalotten blir utsatt til januar til neste år. Alle som har sponset utstyr kan jeg love at de vil bli brukt da. Andre avtaler på sponsorer/donasjoner er satt på vent til neste år, sier Vimme til nettavisen.

Jobben kommer først

Jan Vimme forklarer at årsaken til utsettelsen er på grunn av at oppdragsmengden på jobb hadde økt betraktelig. - Alt var egentlig planlagt og klart, men så ble jeg kalt inn på ekstrajobb. De trengte min kompetanse på jobb med tanke på at jeg er fjellklatrer. Jeg diskuterte med arbeidsgiver og vi kom frem til en enighet om at jeg vil bli permittert til neste år for kunne gjennomføre turen, avslutter Vimme til nettavisen.