Salangen-Nyheter

Sjøvegan Maskin og Transport AS:

Utvider bilparken

– De bilene som vi har kjøpt brukte nå er to pickuper og en liten varebil, to av disse har firehjulstrekk og tar seg godt frem, forteller daglig leder ved Sjøvegan Maskin og Transport AS, Cato Sørensen. FOTO: PRIVAT

VASSHAUG: Sjøvegan Maskin og Transport AS har nå utvidet firmabilparken med tre biler; to pickuper og en liten varebil. – Vi er mange ansatte som er mange plasser, så dette kommer godt med, forteller daglig leder, Cato Sørensen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Med arbeidsplassen spredt rundt om i distriktet kreves det at man har transportmidlene på plass, derfor har nå Sjøvegan Maskin AS gått til anskaffelse av tre ekstra biler for at de ansatte skal effektivt pendle mellom de anleggene entreprenørfirmaet jobber.

– De bilene som vi har kjøpt brukte nå er to pickuper og en liten varebil, to av disse har firehjulstrekk og tar seg godt frem.

Flere arbeidsplasser

Grunnen til at vi har kjøpt disse er at vi kan komme oss fortere av gårde ut til arbeidsplassene, noe som er greit siden vi er mange plasser rundt om kring, forteller daglig leder ved Sjøvegan Maskin og Transport AS, Cato Sørensen.

Les også – Dette er gledens dag