Salangen-Nyheter

Overskuddsmasser utnyttes:

Utvider festivalområdet

Arbeidet med å fylle ut mellom de to kaiene på Sjøvegan er i gang. Det blir et større festivalområde for Millionfisken i 2015. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Overskuddsmassene fra bygginga av forlengelsen av gang- og sykkelveien mellom Karavika og Skårvika blir nå utnyttet til å få et større festivalområde til Millionfisken mellom Lundkaia og Henriksenkaia.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Coop Nord eier havneområdet i lag med Sør Troms Museum.- Det blir nå et større festivalområde, og spesielt til Millionfisk-arrangementet, sier daglig leder ved Coop Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk tl nettavisen. Han understreker at dette er et samarbeid mellom de to gode naboene. - Dette er et samarbeid mellom oss to grunneiere, Coop Nord og Sør-Troms Museum, sier Agnar Magne.

Har interesser

Begge de to aktørene har interesse av at Salangen og Sjøvegan er et best mulig turistområde. -Vi tenker på sikt å kanskje få et grøntanlegg, noen benker som folk kan sitte på og nyte natur og se utover fjorden på flotte sommerdager, sier Fossbakk. I tillegg til dette blir det nå et større areal til ulike arrangementer og Millionfisken- arrangementet på Sjøvegan, så dette blir veldig bra, avslutter Fossbakk. Det skal til sammen fylles ut dobbelt så stort område enn det som er i dag mellom de to kaiene.

ANNONSE
Annonse