Annonse
Salangen-Nyheter

Solid vakthold i Salangen og Bardu:

Vakta er nå i farta !

På bildet: Vaktselskapet

På bildet: Vaktselskapet

Det nyoppstartede vaktselskapet "Vakta AS" med eierne Kjetil Hognestad (t.h) og Hans-Arne Iversen (t.v) er nå i full drift. - Nå er vi i full gang med vakthold, og vi har flere kunder som benytter oss, sier Hognestad til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Når høstmørket siger på, er det generelt økning i antall innbrudd på landsbasis. Men i Salangen kan man puste lettet ut, etter at vaktselskapet "Vakta AS" ble startet opp tidligere i år. - Vi er i gang med vaktrunder i Salangen på nattestid. Allerede har vi flere kunder i Salangen, men vi vil også satse mot Bardu fremover, sier medeier Kjetil Hognestad til nettavisen. I lag med sin kompanjong og medeier Hans-Arne Iversen skal de begge bytte på og kjøre rundt på nettene og følge med. Vaktfirmaet har allerede hatt flere oppdrag innenfor vekter- tjenester. - Vi hadde jo ansvar for sikkerheten under Millionfisken i år. Arrangørene var kjempefornøyd med oss, sier Hans-Arne Iversen.


På bildet:

Hans Arne Iversen er ute og sjekker dørene på ulike bygg i sentrum av Sjøvegan klokken 23.32 torsdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Ikke bare innbrudd

Selv om statistikken sier at det er mye innbrudd i denne tiden på året, grunnet høstmørket - er det andre farer også. - Det er ikke bare innbrudd som er faremomenter for en bedrift. Det kan være brannrisikoer med at kaffetrakteren står på, eller vannlekkasjer som kan oppdages av oss på nattestid når vi stikker innom lokalene. Det er mange ting man trenger vakthold til, sier Kjetil Hognestad. Han legger til at Vakta AS tilbyr rimelig vakthold i Salangen, spesielt nå som de er i oppstartsfasen. Båteiere som har båter i marinaer, eller bare liggende fortøyd på havet kan også sikre seg ulike vaktforhold. - Vi ønsker flest mulig kunder. De kundene vi har i dag er kjempefornøyd med oss og det vi leverer. De stoler på oss, og det er vi veldig ydmyk for, sier Kjetil Hognestad.


På bildet:

Også de kommunale byggene i Salangen har vakthold fra Vakta AS. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Samarbeider

De to herrene har samarbeid med vaktselskapet G4S på Finnsnes, og kan i dag tilby en total pakke med sikkerhet til private og bedrifter. - G4S har en del kunder på Sjøvegan, som vi kan være med betjene. Det vil si at hvis alarmen går på et bygg kan vi raskt være der å observere og sikre stedet fram til politiet kommer, sier Hans Arne Iversen.

Annonse