Salangen-Nyheter

Etablert i nytt kontor:

Vakta mot nye høyder

På bildet: Vakta er nå kommet i egne lokaler i Servicebygget på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: Vakta er nå kommet i egne lokaler i Servicebygget på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Vaktselskapet "Vakta AS" er nå etablert i nye flotte lokaler på Servicebygget på Sjøvegan. - Her har vi fått det koselig, sier driftsleder Kjetil Hognestad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Vaktselskapet som er nystartet i Salangen er nå kommet seg inn i egne lokaler på Strandveien, lettere sagt i Servicebygget. Her disponerer de lokaler på rundt 33 kvadrat. - Det er flotte lokaler vi har fått her. Her har vi et fellesrom samt kontorer til meg og Hans Arne, sier driftsleder og medeier Kjetil Hognestad til nettavisen.


Vises i sentrum

Fredag ettermiddag kom Stig Vimme fra Tennevoll Vaktmestertjeneste og hjalp de to vakt-herrene med og få opp skiltene på veggen. - Jeg må jo hjelpe dem litt. Jeg hadde jo lift så da ble jo alt her mye lettere, sier Stig Vimme til nettavisen. Nå ønsker både Kjetil Hognestad og Hans Arne Iversen besøk av folk på kontoret. - Hvis det er noen som trenger våre tjenester innenfor sikkerhet og vakthold, så må de gjerne komme innom når de ser at vi er her på kontoret, eller bare ringe oss, enkelt og greit, avslutter Kjetil Hognestad.

Annonse