Salangen-Nyheter

Mysteriet på Labergshaugen:

Vaktmesteren er funnet

Eier av vaktmesterbilen, Stig Vimme flirer godt av hele saken som Salangen-Nyheter laget rundt bilen hans, som sto parkert i oppkjøringa til Labergshaugen tidligere. FOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Telefonen har ringt i ett kjør hos Astafjord vaktmestertjeneste etter at Salangen-Nyheter 21.november kjørte en sak om bilen som stod alene i oppkjøringa til Labergshaugen. Bilen ble fort gjenkjent, og oppmerksomheten den har fått har vært helt utrolig.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har også vært en strøm av meldinger inn til redaksjonen i Salangen-Nyheter. Vaktmesterbilen ved Labergshaugen ble fort gjenkjent som bilen til Stig Vimme i Astafjord Vaktmestertjeneste, og han har vært travelt opptatt med å svare på henvendelser både på telefon og sosiale medier.

Sakens svar

Mye rart er blitt sagt om denne saken, men det er egentlig ganske enkelt. Bilen hadde punktert og Vimme forlot den der over natten. Men neste morgen fikk han ordnet bilen og fjernet den fra stedet. Han var ikke klar over at Salangen Nyheter kjørte en sak på det før telefonen begynte å ringe, og han hadde ikke trodd i begynnelsen at det skulle bli så mye styr.  – Nå venter eg bare at Thomas og Harald ringer fra Senkveld og vil ha meg med, sier Vimme lattermildt.

Oppmerksomhet

Om han ikke direkte har fått flere oppdrag ennå på grunn av denne saken, så har han ihvertfall blitt mer berømt.  Historien verserer over alt på facebook og twitter og også andre aviser og radiokanaler har plukket den opp. Vimme kan fortelle at mange der ute har laget sin egen versjon på saken. De har parkert sin egen bil et sted, tatt bilde av den og laget sin egen vri, og da gjerne med "spør Stig Vimme om han vet hvordan det skal løses". - Folk flest ser det komiske i det og lager noe artig av det. Og dette har definitivt satt Salangen og Salangen Nyheter på kartet. Alle vet hvem Salangen Nyheter er etter dette, sier Vimme. Og forhåpentligvis vet alle hvem Stig Vimme og Astafjord Vaktmestertjeneste er også, så de vet hvem de skal ringe om de trenger en vaktmester.

Ingen sure miner

Enkelte har kommentert til Vimme at de må være kjempesure på deg siden de gjør noe slikt, men det kan vi i Salangen Nyheter avkrefte. Vi har ingen ting imot hverken Vimme eller vaktmesterfirmaet hans. Og heldigvis kan Vimme fortelle at han ikke er sur på oss heller. - Det er ingen problem. Bare eg får en kopp kaffe neste gang eg kjem innom, så er det i orden, sier Vimme. Og vi skal selvfølgelig servere han en rykende kopp med herlig kaffe som takk for at han tar dette så sporty.

ANNONSE
Annonse