Salangen-Nyheter

Årsmøte i Salangen Høyre:

Valgt til ny leder

Ronny Karlsen er tilbake i Salangen igjen etter en periode i utlandet. Nå tar han ledervervet i Salangen Høyre, og ønsker også å gjennoppta vervet som varaordfører i Salangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Ronny Karlsen (bildet) er tilbake i Salangen igjen, etter å ha vært lenge i utlandet. Nå tar han over ledelsen i lokalpartiet igjen og ble torsdag kveld valgt til leder i Salangen Høyre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var godt oppmøte på Salangen Høyres årsmøte torsdag kveld. På møtet ble det diskutert lokalpartiets aktivitet det siste året, og strategier for det nye året ble lagt. Også valg ble foretatt på møtet. Her ble Ronny Klarlsen valgt til ny leder for lokalpartiet. Bjørn Løkse ble valgt til nestleder, mens Nina Årvold ble valgt til styremedlem. Geir Vadstein og Viggo Hansen var ikke på valg og fortsetter et år til.

Tilbake i bygda

Ronny Karlsen er nå tilbake i Salangen, etter å ha vært en periode i utlandet grunnet sykdom i familien. - Jeg er tilbake nå. Det var godt å være tilbake blant medlemmer i partiet her, og vi har drøftet viktige saker på møtet i dag, sier Karlsen. Han forteller også at han har gitt beskjed til ordfører Ivar B. Prestbakmo om at han er tilbake, og kan gjennoppta sitt verv som varaordfører. - Ordføreren har gitt beskjed at han har mottatt beskjeden om dette, men at en tidligere avsluttning av min permisjon må tas opp i neste kommunestyremøte, sier Ronny Karlsen. I dag er det Jon Myrmel fra Arbeiderpartiet som fungerer som varaordfører i Salangen.