Annonse
Salangen-Nyheter

Troms Arbeiderpartis årsmøte:

Valgte ny leder

Lavangen-jenta, Cecilie Myrseth er ny leder av Troms Arbeiderparti.

Lavangen-jenta, Cecilie Myrseth er ny leder av Troms Arbeiderparti.

TROMSØ/TENNEVOLL: Lavangsværingen Cecilie Myrseth (bildet) ble søndag valgt til ny leder av Troms Arbeiderparti. - Jeg takker årsmøtet for tilliten, sier Myrseth.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Myrseth tar over etter at Bjørn Inge Mo har vært leder i fylkespartiet i mange år. - Jeg takker årsmøtet for tilliten. Vi har fått på plass et skikkelig flott team, og jeg ser fram til å jobbe sammen med de andre i styret og resten av partiorganisasjonen. Troms trenger et sterkt Arbeiderparti for å sikre at Nord- Norges interesser ivaretas, og at folk kan bo og leve her i landsdelen vår også i framtida, sier Cecilie Myrseth til nettavisen.

Det nye fylkesstyret i Troms Arbeiderparti samlet til fellesbilde etter årsmøtet.

Nytt fylkesstyre

Med seg får Cecilie i arbeidsutvalget, Willy Ørnebakk fra Storfjord som nestleder, og Trond Heide Henningsen fra Harstad som studieleder. Ny kvinnekontakt er Keth Bjørnsen fra Bardu. Resten av styret består av Gunda Johansen,Tommy Sarnes, Randi Lillegård, Steffen Jacobsen og Jens Sørensen.  På årsmøtet ble det forøvrig vedtatt ny skolepolitikk, innsats for næringslivet i nord, mer offensiv klimapolitikk og satsing på breddeidrett i stedet for OL 2022.

Annonse