Salangen-Nyheter

Nytter å stemme:

Vant 10.000 kroner

Leder i ØSIL, Dag Sæther setter stor pris på pengepremien som de kan få nytte av. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Øvre Salangen idrettslag skrev seg opp på listene til konkurransen "Klubben i mitt hjerte". Noe som kom godt til nytte da de vant 10.000 kroner den 21.november.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

"Klubben i mitt hjerte" har for øyeblikket en kampanje hvor idrettslag kan skrive seg opp og bli stemt på for å få muligheten til å vinne en pengepremie som skal hjelpe laget med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og felleskap i lokalmiljøene. I denne kampanjen meldte Øvre Salangen idrettslag seg inn, og fikk et antall på over 100 stemmer, som førte til at de vant 10.000 kroner i likhet med mange andre idrettslag og klubber i Norge. Leder for ØSIL, Dag Sæther er veldig fornøyd med å være en av de få Nord-Norske idrettslagene som vant pengepremien. - Vi setter utrolig stor pris på at vi ble stemt opp. Vi er et liten idrettslag, så pengene vil hjelpe kjempemye, sier Sæther glad og fornøyd til nettavisen.

Hjelper mye

Sæther kan kommentere til nettavisen at ØSIL ikke enda har bestemt seg for hva pengene skal brukes til, men de har noen utgifter som de får betalt ned på. - Pengene er ikke øremerket riktig enda, men vi har prosjektet med å få lysløypa på plass, og den nye kunstgressbanen vår må betales ned. Premien vil uansett hjelpe godt for laget vårt, forteller Sæther avsluttende til nettavisen. Øvre Salangen idrettslag som for øyeblikket består av litt over 160 medlemmer kan være stolte over å kunne stemme frem laget som klubben i mitt hjerte. Likevel er kampanjen for "Klubben i mitt hjerte" ikke helt over enda når ØSIL kan fortsatt stemmes opp til å få muligheten til å vinne den største pengepremien på 100.000 kroner.

Har du enda ikke stemt kan det gjøres her. Det tar mindre enn 1 minutt.

ANNONSE
Annonse