Salangen-Nyheter

Stor dag for fotballen i Salangen

Vant i utenlansk fotballturnering

Salangen sitt guttelag kunne så absolutt feire i går kveld. De hadde nemlig vunnet i sin klasse i Umeå Fotbollfestival 2008.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Salangen sitt guttelag i fotball vant i helgen Umeå Fotbollfestival.

Man kan nesten ikke tro det ! Nok en gang har Salangen sikret seg en seier i en stor fotballturnering. Denne gang var det i den svenske fotballturneringen Umeå Fotbollfestival som gikk av stabelen i helga. Her spilte Salangen- guttene mot ulike lag fra hele skandinavia. Etter å ha spilt nest siste kamp i turneringen mot Gällivare, og seieren ble 1-0 til Salangen ble det klart at guttene var i finalen. Noe som skapte utrolige gledesscener på gressmatta i Sverige.

Sterk finaleseier

I finalen skulle Salangen møte et norsk lag. Ingen andre en Narvik-guttene hadde så stor tro på at Salangen skulle stoppes, fra å vinne hele fotbollfestivalen i Sverige. Når ordinær tid var ferdig spilt, sto det uavgjort 1-1 i kampen. Noe som betydde ekstraomganger. Heller ikke her ble det noen avklaring, foruten om at det sto da 4-4 mellom lagene.

Straffekonkurranse måtte til

Det hele måtte avsluttes på ren straffespark-konkurranse. Her ble Salangen en klar vinner, og vant kampen med 5-4. - Det har vært en utrolig dag. Det var utrolig stor stemning i laget når seieren var sikret, sier Kai Adolfsen som er med i reisefølget til guttene fra Salangen.

ANNONSE
Annonse