Salangen-Nyheter

Spilte fotballkamp:

Vant Millionfisken-pass

Salangens småjentelag møtte Lavangens småjentelag i lokal derby på Idrettsheia onsdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Salangens småjentelag møtte Lavangens småjentelag til lokalderby i onsdag kveld på Idrettsheia. Det ingen av spillerne viste var at det ventet en stor overraskelse etter kampen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 30.05.2014 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Mange foreldre, besteforeldre, tanter og onkler møtte frem for på Idrettsheia i går kveld for å få med seg fotballkampen mellom de to lagene Salangen og Lavangen. Jentene var i god form før kampen og klare til å spille i den fine kveldssola som var.  Men det startet dårlig for Salangen sin del, da Lavangens småjentelag sparket inn det første målet. Demed var det 1-0 til gjestene på Idrettsheia. Dessverre for Salangens jenter fortsatte trenden med mål, helt til dommer Sander Daleng blåste kampen av med et sluttresultat 8-0 til Lavangen.

Det var stas for Salangen- jentene å vinne en pizzakveld i Elvelund, selv om det ble tap mot Lavangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Største overraskelsen

Men selv om kampen endte slik den gjorde for Salangen, så var det likevell lyspunkter etter kampen. Kampsponsoren Millionfisken AS trakk ut en heldig vinner fra begge lag, som hver vant 1 stk Millionfisken-pass til en verdi av kr. 1000,-. På Salangens lag var det keeper Nazila Ayoubi som vant, mens det på Lavangen sitt lag var det Jeanett Svendsen som fikk fiskebeviset. Begge de to jentene var tydelig glad for premien de ble trukket ut til. Og ikke nok med det, som andre kampsponsor stilte Tor-Arne Chruickshank på Elvelund Camping opp med felles pizzakveld til begge lag om en ukers tid. Det var ingen spillere som dro hjem fra Idrettsheia denne kvelden, uten og ha et smil om munnen.