Salangen-Nyheter

Gave fra Folkehelseprosjektet og FYSAK

Vant sykkel til 15.000 kroner

Salangsværingen Wenche Olsen (bildet) ble gårdagens heldigste da hun under en premieutdeling for 30- trimmen vant konkurransens hovedpremie, en sykkel til 15 000 kroner.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Wenche Olsen var den heldige vinner av en flott sykkel til en verdi av 15 000 kroner.

Det var altså salangsværingen Wenche Olsen som ble den heldige vinner av hovedpremien, en sykkel til verdi av 15 000 kroner. Sykkelen er produsert av det nye sykkelmerket Xeedbikes, et sykkelmerke som skal produsere sykler for Sport 1 kjeden. Sykkelmerket er faktisk så nyoppstartet av sykkelen ikke er ferdig produsert. Derfor får ikke den heldige vinneren Wenche Olsen sin nye sykkel før utpå våren. Foreløpig må hun nøye seg med å se bilder av sykkelen på Internett.

På premieutdeling

Utdelingen av sykkel og andre gaver fant sted i går torsdag kveld da folkehelseprosjektet og FYSAK gjorde stas på deltakerne av den såkalte 30-trimmen. 30-trimmen er et samarbeidsprosjekt mellom friluftslivsorganisasjoner, FYSAK og folkehelseprosjektet i Gratangen, Lavangen og Salangen. 30-trimmen startet opp i juli 2006, og består av tretti turmål, ti i hver kommune.  Alle som har levert inn klippekort med åtte eller flere klipp fikk premie. De som har gjennomført 25 turer eller mer fikk et gavekort verdi kroner 500,- fra Sport 1 Sjøvegan, samt at de var med trekningen av hovedpremien, en offroad sykkel verdi kroner 15 000,-.

På bildet:

Disse sportslige trimmerne stilte opp til bildet. De har gått over 25 turer hver i fjor.

Interessen rundt 30-trimmen var stor ”første” sesongen, altså sommeren 2006. Det ble på relativt kort tid solgt klippekort, kart og konvolutter for kr 15.700,-. - Ser vi på salgstallene var interessen noe mindre sommeren 2007, da det ble solgt klippekort, kart og konvolutter for kr 1.200,-. Årsaken til de reduserte salgsinntekter kan være flere, forteller prosjektleder for folkehelse, Øystein Ånesen. Han fortsetter med å si at den viktigste årsaken er nok at de aller fleste ”turinteresserte” i regionen kjøpte konvolutter i oppstartsperioden sommeren 2006. En annen årsak kan være mindre fokus på markedsføring.


På bildet:

Kjell Ole Myrvoll mottar sin gave etter å ha gått mange turer i fjellet. Gaven er en termos flaske med kopp.

Før selve premieutdelingen fikk de oppmøtte anledning til å dele sine erfaringer og turopplevelser med de andre frammøtte. Arrangørene fikk en rekke gode tilbakemeldinger som de skal ta med seg inn planleggingen av neste sesong av 30-trimmen. Mange av dagens turer er kanskje litt i tøffeste laget for barnefamilier, derfor vil neste utgave av 30 trimmen være noe mer familievennlig med korte og lette turer. Totalt har 28 personer levert inn klippekort. Ti av disse har gjennomført 25 eller flere turer.

Liste over deltakere (de som står med uthevet skrift har gått 25 turer eller mer):

Jentoft Teigland

Rolf Fossbakk
Harald Isaksen
Ingeborg Horgen
Wenche Olsen
Stig Olsen
Kjell Ole Myrvoll
Arnlijot Teigland
Kåre Nygård
Jan Ivar Strømseth

Helge Asgeir Johansen
Kathrine Kvernmo
Sigmund Pettersen
Kurt Jan Kvernmo
Tormod Nygaard
Henrik Øvervatn
Marit Hansen
Marte Nesje
Anne Vestermo Nesje
Kirsten Lillebo
Dag H Hauge
Linus Johan Hanssen Hauge
Siv Heidi Rognmo
Egil Fjellstad
Leidulf Solvang
Rita Roaldsen
Johan Bjerkmo
Corinna Stamm

Alle foto: Jon Henrik Larsen