Salangen-Nyheter

Ibestad HSO på universitetet:

Var godt representert

Fra venstre: Anita Dahl Solbakken, Marita Hansen, Kirstin Wiik Johansen og Anne Nordhaug var alle og representerte Ibestad kommune på UITs karrieredag.

SJØVEGAN: Torsdag var representanter fra helse og omsorgtjenesten i Ibestad kommune og fremmet sin arbeidsplass under den årlige karrièredagen på Universitetet i Tromsø avdeling Harstad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Under den årlige karriéredagen hos Universitetet i Tromsø avdeling Harstad var Helse og omsorgstjenesten ved Ibestad kommune representert med både ledere og to studenter. Enhetsleder for miljøtjenesten, Kirstin Wiik Johansen forteller til nettavisen at de har et stort ønske om å rekruttere flere verne- og sykepleiere til Ibestad, og følte at de var godt representert. – Vi har gode ordninger og vi føler at vi er konkurransedyktige spesielt opp mot de private aktørene ettersom at vi har fleksible og tilrettelagte turnus og døgnvakter. Dette gjør at man intensiverer arbeids- og friperiodene, noe som er veldig populært blant de unge som skal ut i arbeidslivet, sier Wiik Johansen til nettavisen.

Studenter laget plakat

Det var HSO leder Anita Dahl Solbakken, enhetsleder for hjemmetjenesten Anne Nordhaug og enhetsleder for miljøtjenesten Kirstin Wiik Johansen som representerte HSO ved Ibestad kommune sammen med de to studenter som hadde laget sin egen plakat med stikkord om hva deres arbeidsplass kan tilby. – Jeg vil også oppfordre alle sykepleiere og vernepleiere om å ta kontakt med oss om de ønsker et faglig innhold i arbeidshverdagen og å jobbe i en innovativ tjeneste med gode turnusordninger og gode muligheter for videreutdanning og faglig oppdatering, sier enhetsleder for miljøtjenesten, Kirstin Wiik Johansen avslutningsvis.