Salangen-Nyheter

Fulltallig med bøssebærere:

Var lurt å starte tidlig

Varaordfører i Salangen, Terje Bertheussen er glad for at det er så mange i kommunen som stiller opp som bøssebærere.

SJØVEGAN : TV-aksjonen i år går til kirkens bymisjon og i Salangen er det nå fulltallig med bøssebærere. Men selvfølgelig er det plass hvis flere ønsker å bidra.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Søndag 21.oktober er datoen for årets TV-aksjon, og den går i år til Kirkens bymisjon. En lettet varaordfører i Salangen kommune, Terje Bertheussen forteller til nettavisen at de er i mål med bøssebærere. – Vi startet tidlig i år og det visste seg å være lurt. Folk har vært veldig velvillig til å stille opp og vi er veldig glad for det. Men selv om vi har fylt alle rodene våre er det enda plass til flere som ønsker å hjelpe, forteller Bertheussen til nettavisen og legger videre til at det bare er å ringe han på tlf. 930 50 344 eller melde seg via nettsiden blimed.no.

Vil ha næringslivet med

Bertheussen kommenterer videre at kommunen også forsøker å få næringslivet med til å støtte en god sak. – Ordføreren har også startet en næringstafett og jeg vil oppfordre næringslivet til å støtte denne, avslutter varaordfører i Salangen, Terje Bertheussen til nettavisen.

Klikk her for å melde deg inn lokalt som bøssebærer for årets TV-aksjon.