Salangen-Nyheter

Grilling og gode tilbud:

Vårhelg hos Byggtorget

Byggtorget på Sjøvegan har denne helga vårdager med tømming av lageret og gode tilbud. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Fredag og lørdag er det egne vårdager ved Byggtorget på Sjøvegan. - Vi tømmer lageret og har gode tilbud, sier Hans Jørgen Pedersen på Byggtorget Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2014 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

I tilegg til gode tilbud og trivelig betjening er det også grilling utenfor butikken. - Vi har besøk av leverandører som demonstrer sine produkter for våre kunder. I går fredag hadde vi godt besøk fra nabokommunene. I dag lørdag håper vi at vi ser bygdefolket i Salangen, sier Hans Jørgen Pedersen smilende. Raymond Olsen fra Milwaukee- elektroverktøy er på besøk, og han skryter av Byggtorget på Sjøvegan. - De er utrolig flink og selge her. Jeg synes det er så gøy og få komme hit og ha stand og demonstrere elektroverktøyene som vi leverer, sier Olsen og fortsetter og demonstrere verktøyet til en av de forbipasserende kundene. Også en representant fra Gjøco- maling var og hadde stand utenfor Byggtorget på fredag.

Denne tøffe, røde sykkelen kan du vinne, dersom du handler Milwaukee- verktøy hos Byggtorget i dag.

Konkurranse

Alle som kjøper Milwaukee- verktøy hos Byggtorget nå er med i en egen konkurranse. - Vi har hatt gående en konkurranse som vi skal trekke på slutten av dagen i dag. Premien er en utrolig tøff rød Milwaukee- sykkel!, sier Hans Jørgen fornøyd. Det vil være demonstrasjoner av verktøy med mer i tilegg til grilling til alle som kommer innom, i fra kl. 10.00 til 14.00 i dag lørdag på Byggtorget.