Salangen-Nyheter

Viktig inntektskilde:

Vårkvad med kafé

Vårkvad inviterer store og små til kafe nå på fredag og lørdag. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Vårkvad inviterer store og små til kafe nå på fredag og lørdag. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Sangkoret Vårkvad har gleden av å invitere til kafé inne i Strandsenteret førstkommende fredag og lørdag under Millionfisken. Skulle du trenge en liten pause under den store fiskekonkurransen er det bare å ta en tur innom.

Publisert:

Annonse
Annonse

I forbindelse med Millionfisken vil sangkoret Vårkvad ordnet til med kafé inni i foajé på strandsenteret nå på fredag og lørdag. De vil stå for servering av nybakte kaker og kaffe til alle salangsværinger og andre interesserte som tar turen innom. Dette har blitt en tradisjon som Vårkvad arrangerer hvert år, og dette har blitt en viktig inntektskilde for sangkoret. I helgen vil dette foregå fra klokken 10.00, og vare utover dagen. På lørdag klokken 13.00 kommer til og med trekkspillklubben for å skape musikk inne i lokalet.

Støtte koret

Alt av inntekter de får inn gjennom kafeen vil brukes til driften av koret. Tidligere har det vært svært populært med mange gjester som har tatt turen innom, og koret har allerede store forhåpninger til at det blir like bra i år. Vårkvad kommer også til å ha loddsalg med spennende premier som fenalår og røkt laks som går til de heldige vinnerne.

Annonse