Annonse
Salangen-Nyheter

Dyrøy Mat leverer:

Varm lunsj i butikken

Agnar Magne Fossbakk sier at lunsjen får man nå kjøpt på Coopen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Agnar Magne Fossbakk sier at lunsjen får man nå kjøpt på Coopen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I går leverte Dyrøy Mat et helt nytt tilbud på Sjøvegan. Og det innenfor varmmat- konseptet. Nå kan kundene på Coop Extra kjøpe lunsjen i butikken. - Grillbeinet ble min favoritt!, sier butikksjef Agnar Magne Fossbakk.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Daglig leder ved Coop-Extra på Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk kan fornøyd formidle at de har fått inn et nytt konsept fra Dyrøy Mat som leverer varm lunsj til butikken. I går ankom første leveransen av varm mat og Fossbakk kan fortelle om bakgrunnen for leveransen. - Det har kanskje vært den varegruppen som folk kanskje har etterspurt mest. Vi har inngått i et samarbeid med Dyrøy Mat om å grille og lage ferdige retter til oss. Det er bare å kaste maten rett i mikroen og den er klar for å spises, sier Fossbakk til nettavisen.

Det er også blitt plassert en ny mikrobølgeovn midt i butikken. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Bare starten

Fossbakk sier at dette er bare starten av konseptet. De vil etter hvert få flere produkter som salater, lunsjkaker og gryteretter i enkle forpakninger. - Dyrøy Mat er en lokal bedrift i nabokommunen våres og jeg ønsker å bidra med å utvikle bedriften slik at den er bærekraftig. Når de har såpass gode produkter skulle det bare mangle at jeg skulle gi de en sjanse. Vi er veldig spent på å se hvordan konseptet føres videre, men jeg trur at dette blir toppers, sier Fossbakk avslutningsvis.

Annonse