Salangen-Nyheter

Strikking øker trivsel:

- Varm og fin julepynt

Her ser vi at kreativiteten ikke har satt noen grenser om hva de flinke medarbeiderne har fått til.

Her ser vi at kreativiteten ikke har satt noen grenser om hva de flinke medarbeiderne har fått til.

ÅRSTEIN: Hvert år jobber medarbeidere ved Astafjord Vekst med å lage hjemmelaget juleting, og nå er de klar til salg. - Hjemmelaget er generelt populært, sier Edna Småriseth.

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2016 kl 00:00

Annonse
Annonse

Astafjord Vekst AS avdeling Gratangen har i anledning advent satt frem fine og varme julegaver som er handlaget av deres kreative medarbeidere. Teamleder Edna Småriseth skryter frem medarbeiderne som har vært flinke til å lage julenisser og andre ting. - Vi strikker og tover votter, sitteunderlag og sokker. Forhåndsvis ting som har blitt etterspurt av våre kunder, sier hun til nettavisen.

Artig liten nissegjeng å finne i hyllene. FOTO: PRIVAT

Øker selvbilde

Når alt er hjemmelaget sier Småriseth at de måtte begynne tidlig med produksjonen av julegavene. - Vi begynner vanligvis rett etter sommerferien for å få alt klart til jul. Det er mange ting vi ikke blir ferdig med som vi fortsetter med til neste år, sier Småriseth og skryter over hver enkelt ansatte som har fått dette til. - Det er individuelle arbeidsoppgaver til hver enkelte som de mestrer og klarer. Når de først kommer inn i det er de veldig motivert. Det øker trivsel og et positivt selvbilde, og de utvikler kunnskaper og ferdigheter som fører til selvstendighet og vekst, avslutter Småriseth.

Annonse