Salangen-Nyheter

Solgte mest varebiler:

- Vært en travel sommer

Einar Fjeldstad er svært fornøyd med bilsalget i sommer. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Einar Fjeldstad er svært fornøyd med bilsalget i sommer. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SALANGSVERKET: Indlandet Automobilverksted AS har hatt en travel sommer med salg av nye og brukte biler. Selv med en nedgang av privatbiler kan bilselger Einar Fjeldstad være fornøyd med at det har vært en betydelig økning i salg av varebiler.

Publisert:

Annonse
Annonse

Bilselger Einar Fjeldstad ved Indlandet Automobilverksted AS er veldig fornøyd med bilsalget i sommer. - Sommeren har gått veldig bra. Salget var litt labert i starten av året, men det tok seg opp. Vi forventer at det vil jevne seg utover høsten, forteller Fjeldstad til nettavisen. Sammenlignet med fjorårets tall har det vært 3% nedgang av salg av privatbiler, men det har vært en betydelig økning med salg av varebiler med 32 %. - Det har vel dukket opp mange nye firmaer i år som trenger firmabiler, undrer Fjeldstad ovenfor nettavisen.

Trofast kunde

Fjeldstad kan fortelle at målsettingen for i år er å kunne selge 100 nye og brukte biler sammenlagt gjennom de 12 distriktene i Troms. Indlandet Automobilverksted ved Salangsverket går salget unna av både Suzuki og Ford.

Annonse