Salangen-Nyheter

Gjettet verdi på handlevogn og vant:

Vaskemidler for ett år

Karin M. Nyborg ved siden av premien sin, sammen med daglig leder på Coop Prix Sjøvegan Agnar Fossbakk, og Lilleborgs representant Bengt Sivertsen. FOTO: ANDRÉ SÆTHERSKAR

SJØVEGAN: Nå er det avklart hvem som hadde tatt bilde av årets Millionfisken-unge. I tilegg ble vinneren som hadde tippet nærmest verdi på en handlevogn også trukket ut av Coop Prix Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var Marius Ellingsen fra Harstad, som ble den heldige. Han hadde desverre ikke mulighet til å være tilstede ved premieoverrekkelsen, og fikk tilsendt premien på hele 1000,- i posten.

Holdt to konkurranser

Samtidig med fotokonkurransen gikk det parallelt en annen konkurranse. I den kunne man delta enkelt nok ved å kjøpe et (eller flere) produkter fra Lilleborg. Deretter ble det trukket en vinner, og den heldige vinner av et årsforbruk Lilleborg produkter ble i år Karin M.Nyborg, bosatt i Drammen, men opprinnelig fra Gratangen. - Det var stor oppslutning, med hele 460 personer som deltok i Lilleborg-konkurransen, forteller daglig leder ved Coop Prix Sjøvegan, Agnar Fossbakk. Han konstaterer at dette blir en tradisjon i årene framover. - Vi er utrolig glade for at et så stort selskap som Lilleborg er så sporty at de hiver seg med og bidrar til å gjennomføre konkurransen. Vi håper også at vinnerbildet til Millionfisk-ungen kanskje kan bli trykket på et Lilleborg-produkt, slik som med Lano-ungen konkurransen!, sier Fossbakk.

Gode formål

Lilleborgs representant, Bengt Sivertsen, forteller at ekstrainntektene i forbindelse med Lano-ungen konkurransen hvert år går til ulike gode formål, og at det kan være interessant å også prøve noe lignende i forbindelse med Millionfisk-ungen.