Salangen-Nyheter

- Velkommen til Garsnes !

Det kan endelig Andreas Utstøl si (bildet) etter en lang vinter. I kveld åpner han dørene for salangsværingene på Garsnes Brygge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Andreas Utstøl er klar for en ny sesong på Garsnes Camping.

Et nybygg i røff maritim stil er reist opp på flytebryggen på Garsnes Camping utenfor Sjøvegan, og har stått der allerede i ett år. - Vi åpner i kveld, og alle er hjertelig velkommen. Vi har servering med alle rettigheter, sier Utstøl. Han har i vinter jobbet med å bygge et eget kjøkken til stedet, slik at han kan invitere til restaurantaften på lørdagskveldene. - Vi satser på å ha åpent i første omgang på fredagskveldene og lørdagskveldene. Vi skal ha kjøkkenet ferdig til 17.mai, så alle kan komme og spise middag hos oss da, sier Utstøl.

Forlenger brygga

I tiden framover vil Utstøl forlenge kaia ved brygga, slik at folk kan komme inn med større båter. - Her er det mulig å komme inn med båt, og i løpet av en uke eller to vil brygga bli forlenget ytterligere. Campingplassen satser Utstøl på å åpne ved sankthanstider i år. - I kveld er alle velkommen på pubkveld, fra kl. 20.00 til 03.00, avslutter Utstøl.

Foto: Jon Henrik Larsen