Salangen-Nyheter

Stille med garasjeutvidelsen:

Venter bare på porten

Eneste som manlger er porten på den utvidede garasjen på Salangen kirkegård. FOTO: MARTHE WÅHLBERG

SJØVEGAN: I september begynte menighetsrådet i Salangen kirke å utvide kirkegårdens garasje. Nå er den snart ferdig, bare porten mangler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I september ble det bestemt å utvide den eksisterende garasjen på Salangen kirkegård. Tilbygget skal gjøre det enklere å drifte og vedlikeholde krikegården, i tillegg som det blir god plass å sette fra seg plenklipper, snøfreser, bilhenger og litt annet. Tilbygget er finansiert ved å bruke festeavgiften til beboerne på kirkegården. - Det er ikke mye igjen, men det som gjennstår er å få støpt grunnmuren, legge inn det elektriske, male og få tak i porten som skal være der, sier kirkeverge Tonje Østvik.

Venter på Porten

Foreløpig er det stille ved garasjen på kirkegården. Det er været som avgjør om når siste hånd på verket kan finne sted. - Vi kan ikke male så lenge det er frost ute, og utsidemessig er det egentlig bare porten som mangler. Vi bestilte det for en uke siden, men den har enda ikke ankommet. Så fort vi får tak i den skal vi fullføre tilbygget, sier Frans Enoksen som er med i dugnadsgjengen som jobber med garasjen.