Salangen-Nyheter

Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers:

- Very nice to be here!

Charlie Rackstead & the Sticklesbergen Rambles engasjerte publikum med sine amerikanske versjoner av norske hits. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ÅRBREKKA: Fjellkysten med sine vakre nyoppussede lokaler fikk besøk av Charlie Rackstead, bedre kjent som komikeren fra NRK P1, Rune Nilson og hans kompanjonger, som holdt en vanvittig fremragende konsert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Rune Nilson, kjent fra radioprogram "Lønsj" på P1 har tatt en pause fra å sitte på radiorommet og reist ut for å skape litt liv og røre blant det norske folk. På fredag gjorde han nemlig dette på Fjellkysten Gjestehus med sin kjente amerikanske alter-ego, countryelskeren Charlie Rackstead. Besøkende fikk med seg konserten som engasjerte både publikum og undertegnede, og humøret var virkelig på topp hos alle som møtte opp for å få med seg denne velsmurte forestillingen.

Norsk-amerikansk

Sangene som masserte øregangene til publikummet falt godt i smak. Kjennetegnet til Charlie Rackstead er at han er en norsk-amerikansk mann som ønsker å gjøre norsk-skrevne låter forståelig for sine amerikanske medmennesker. Derfor finner han kjente norske klassikere og oversetter dem til amerikansk, samtidig som han mixer litt country inn i lydbildet.

Fjellkysten Gjestehus ble fylt opp av et voldsomt engasjert publikum. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

Humor

Når Rune Nilson og bandet ankom Lavangen for første gang på fredag, hadde han ikke forestilt seg hvordan det så ut her, men ble fort veldig positivt overrasket over det han fikk oppleve av nord-norsk natur. - Vi har en trommis som er veldig glad i å fiske, og vi måtte holde han igjen så han ikke hoppet ut av bilen for å fiske selv, sier han til nettavisen og ler. Bandet viste klare tegn til at de likte seg på Fjellkysten, både med den nydelige utsikten, og behandlingen de fikk, og besøkende ble tydelig smittet av denne gleden. Dette markere nok en vellykket kveld på Fjellkysten.

Til uka kan du høre et lengre intervju med Rune Nilson på SN-TV!