Salangen-Nyheter

Leter etter gode historier:

- Vet du om noe som skjer?

Bjørn Erik Jansen spørr salangsværinger om de har noen gode historier som kan komme i neste utgave av Snadder.

Bjørn Erik Jansen spørr salangsværinger om de har noen gode historier som kan komme i neste utgave av Snadder.

SJØVEGAN: Vet du om noen gode historier i Salangen kan du tipse redaksjonen i Snadder som allerede er på utkikk til stoff til neste utgave. - Jeg trur Snadder kommer til å leve i mange år til, sier skribent og salangsværing Bjørn Erik Jansen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Skribentene bak magasinet Snadder er på utkikk etter de gode historiene i Salangen som kan komme med i neste ugave av Salangens eget magasin. - Vi er bestandig på utkikk etter noen som har startet en ny bedrift, noen som har funnet på nye aktiviteter som er til gode for alle innbyggerne, eller andre ting som skjer i Salangen, sier skribent Bjørn Erik Jansen. Han ønsker å trekke frem et godt eksempel fra siste utgaven som omhandler nettsiden Sjovegan.no, som er laget av den tilflyttede salangsværingen Hans Christian Gjøvik. - Dette er en god historie på en person som kom til Salangen og fant ut at her trengs det en nettside som har oversikt over butikkene, tjenester og tilbudene i Salangen, sier Jansen.

30. årgang

Der er Salangen Næringsforening som utgir magasinet. - Det som er utrolig med Snadder er at det er en utgivelse som har blitt gitt ut i tretti år noe som er en prestasjon for Salangen Næringsforening. Hver år når vi har jobbet med dette her har det aldri vært vanskelig å finne godt stoff, skryter Jansen. Bjørn Erik er sikker på at Snadder magasinet kommer til å vare i flere år fremover. Om noen skulle ha tips til gode historier og saker er det bare å ta kontakt med redaksjonsgruppen Ellen Lise Woll eller med Nordnorsk Kommunikasjon AS.

Annonse