Salangen-Nyheter

Ikke mer bekymringer:

- Vi blir værende

Det blir noen endringer med åpningstiden og interiøret når Coop Extra flytter, men ellers er det en gladnyhet at Too's Kafé blir i Sjøvegan. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Det har vært mange spekulasjoner og spørsmål om hva som vil skje med kafeen Too's Kafé når Coop-Extra flytter ut av bygget. Lasse Mortensen kan i dag komme med gladnyheten at kafeen blir værende.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Lasse Mortensen er daglig leder ved Too's Kafé i Salangen kan nå bekrefte at de blir værende der de er i dag. - Etter møte vi hadde med Tor-Arne Chruickshank ved Byggtorget kan vi gå ut og si at vi blir på samme plass som vi står i dag, sier Mortensen fornøyd til nettavisen. Mortensen sier at det blir å gjøre noen endringer i driften. - Det blir spennende. Vi ønsker selvfølgelig å pusse opp litt, nå har det ikke blitt gjort så mye på selve kafé delen de siste sju årene. Vi kommer nok til å gjøre noen endringer slik at det blir en mer koselig kafé i forhold til dagens standard, avslører han ovenfor nettavisen.

Lasse Mortensen er fornøyd med tanken om at Too's Kafé forblir i Sjøvegan- sentrum som et fast møtepunkt. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Vært bekymret

Mortensen forteller at han har vært gjennom en usikker periode. - Før jul var vi litt bekymret om hva som kom til å skje. Vi har vært bekymret lenge om vi måtte ut av bygget eller legge ned kafeen. Vi var innom tanken om å begynne i de gamle Nyt-lokalene, men nå kan vi legge tanken på is, fortsetter han til nettavisen. Mortensen sier avslutningsvis at det er ingenting som er bedre enn å kunne fortsette der de allerede er i dag. - Vi får fortsette med det vi trur vi kan, ler han avsluttende.