Salangen-Nyheter

God framtid for KOA:

- Vi driver som før

Styremedlem i KOA, Morten Sørgård bekrefter at KOA blir å drives på den samme måten som den har gjort tidligere. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Humana har kjøpt samtlige aksjer i KOA, men bedriftens struktur vil ikke endres, inkludert avdelingen på Sjøvegan. - Det er kun styrelederen som får en annen tittel, og selv skal jeg fortsette videre som administrerende direktør i KOA, sier Morten Sørgård.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Interessert

- Vi startet KOA ut fra ingenting, og nå har vi over 500 ansatte. Det er veldig viktig å ha alt på stell. Med Humana blir det flere som tar viktige avgjørelser, forteller Sørgård. Han legger til at det var flere bedrifter som var veldig interessert i å kjøpe seg inn, men at valget endte på Humana. - Selskapene har et felles syn på kvalitet, verdier og fremtidige vekstplaner. Vi har veldig mye til felles, så det stemte med vårt grunnlag, sier Sørgård.

Oppgradering

Sørgård forteller at dette samarbeidet vil funke som en oppgradering for KOA. - Alle fortsetter på sine jobber. Styrelederen får en annen tittel, og skal jobbe med foretningsutvikling på landsbasis for Humana, jeg skal jobbe opp i mot styrelederen som administrerende direktør i KOA, forteller Sørgård. Han kommenterer at KOA alltid har jobbet for å bli bedre, og at dette sammarbeidet vil være bra for begge partene. - Vi har jobbet veldig mye med det som krever litt ekstra fra folk, og det skal vi fortsette med, avslutter Sørgård til nettavisen.