Salangen-Nyheter

Stabler både ved og måkker snø:

- Vi er alltid tilgjengelig

I all slags vær, og uansett situasjon er Astafjord Vekst alltid beredt til å gjøre sitt beste til å gjøre hverdagen for befolkningen lettere. FOTO: ARE APELAND

SJØVEGAN: Astafjord Vekst er som kjent en vekstbedrift med flere avdelinger i Sør-Troms regionen, men visste du at de ønsker å yte tjenester til de som har et ekstra behov? Arvid Småriseth forteller at de alltid er tilgjengelig for all slags hjelp.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det interkommunale selskapet står sterkt som en flott servicefokusert arbeidsplass som har fokus i å hjelpe hvem som helst. Avdelingsleder i ved Astafjord Vekst industri i Salangen, Arvid Småriseth kan skrive under på akkurat dette. - Vi er ingen vaktmesterfirma, men vi ønsker å yte tjenester til de som har et behov, sier han fornyød til nettavisen. Han kan fortelle de allerede har fått mange merkelige oppdrag, blant annet en spesiell i sommer. - Det var en hest som hadde havnet på ryggen i grøfta. Jeg er ikke så kjent med hest, men jeg forsto den måtte rettes opp så fort vi kunne. Så vi fikk samlet en gjeng og snudd hesten tilbake på beina igjen. Det gikk bra med både hesten og mannskapet, sier Småriseth til nettavisen og ler. Det er allerede et veldig godt eksempel på at de lett tilpasser seg oppgavene.

Hjelp til vintertiden

Nå som kulda har satt inn, kan Småriseth bemerke at de tilbyr tørr og god fyringsved som kan brukes til både oppvarming og pynt. - Vi har vedproduksjon som foregår i Lavangen på et stort innendørsanlegg. Vi kjøper ferdigtømmere, og produserer ved ut av det til 60 liter sekker, sier Småriseth og legger til at man kan få veden stablet for seg uansett hvor det skulle være. - Ønsker du å ha veden i garasjen eller i en bod, er det bare å si ifra til oss. Vi hjelper til uansett, sier Småriseth, og bemerker det er veldig bra for de som ikke har tid eller mulighet til å gjøre det selv.

Bilvask i Salangen

Småriseth kan også skryte av mulighetene til både innvendig og utvending bilvask i Salangen. - Vi brukte kun å gjøre det kommunalt, men over tid har vi gått over til å også gjøre det for privatpersoner. Så langt har vi kun fått gode tilbakemeldinger om jobben vi får gjort, sier Småriseth og legger til at skulle det være noe misnøye, skal man ikke være redd for å si i fra til bedriften. - Skulle det hende at noen ikke blir helt fornyød, er det bare å gi tilbakemelding, så finner vi en løsning på problemet sammen. Vi er tross alt avhengig av et godt forhold til både markedet og kundene, forteller Småriseth. Han legger til avsluttende at Astafjord Vekst alltid vil være tilgjengelig til å hjelpe og det bare er å ta kontakt hvis det er noe de kan gjøre for å gjøre hverdagen litt lettere.