Salangen-Nyheter

Innehaverne av Lauvanger:

- Vi er blitt litt store

Bryggeriansvarlig Reidar Røkenes i ivrig ølbrygging. ARKIVFOTO: RONNY ANDRÉ LØKKEN

TENNEVOLL: I morgen lørdag er det bare å bevege festen bortover mot Lauvanger Mikrobryggeri for lanseringen av det nye juleølet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Lauvanger Mikrobryggeri ble grunnlagt allerede i fjor og de har holdt åpent litt over ett år, og foretningene kunne ikke vært bedre. Nå som juletiden kommer har også dette bryggeriet sine juletradisjoner. - Nå på lørdag lanserer vi et nytt øl som lavangsfolket kan glede seg over. Vi bruker lokal furu kombinert med amerikansk og New Zealandsk humle som gir en herlig aroma og smak, forteller daglig leder Linda Røkenes.

Litt for stor

Den nye ølet lanseres nå på lørdag med navnet Lauvanger Pinero. Alt som tappes og blir sendt ut blir gjort for hand. Bedriften har fått innvilget 270.000 kroner ifra Lavangen kommune som skal benyttes til å anskaffe en tappelinje, slik at det kan bli fart på sakene. - Vi har blitt litt for store til å gjøre ting for hand. Vi får inn etterspørsler helt nede i Bergen og helt opp til Tromsø. I tillegg håndplukker vi furuen. Vi anser at det skal tappes 500 liter med Pinero i år, avslutter Røkenes til nettavisen.