Salangen-Nyheter

Fikk julegave av Sparebank1:

- Vi er kjempeglade

Nestleder i Mental Helse, Laila Synnøve Tunheim er fornøyd med gaven de fikk av Sparebank1 Nord Norge. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: På fredag fikk Møteplassen Mental Helse Salangen en julegave på forskudd av Sparebank1 Nord Norge på grunn av sitt gode arbeid. - Vi fikk bakoversveis når vi hørte hva vi fikk, sier Laila Synnøve Tunheim.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Som den største av sitt slag i Nord-Norge, har Mental Helse Salangen vist seg å være ikke bare til god hjelp for brukerne, men også den mest veldrevne møteplassen i landet. Selv med slike skryteverdige forhold, ble nestleder i Mental Helse, Laila Synnøve Tunheim og resten av gjengen som driver drifta overrasket når Sparebank1 Nord Norge delte ut en tidlig julegave i form av en sjekk på 5000 kroner til dem på fredag. - Vi synes det er kjempefint, og setter utrolig stor pris på overraskelsen. Vi fikk bakoversveis når vi hørte hva vi fikk, sier Tunheim og ler.

Kjell Tunheim tok i mot pengene på vegne av Salangen Mental Helse. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Skal brukes over nyttår

Nestlederen kan forsikre at pengene vil bli tatt i bruk, men at medlemmene og styret i Mental Helse må få tenkt litt over hva de skal brukes til. - Pengene skal komme godt med, men vi må nok ha et møte eller to for å bestemme oss for hva pengene til syvende og sist skal brukes til. Vi vet for sikkert i alle fall at pengene skal gå til brukerne våre, sier Tunheim fornøyd til nettavisen. Med omlag 30 fast besøkende hver tirsdag og onsdag, og planlagte turer framover, er det sikkert og visst at pengene vil gå til noe godt. - Vi skal til Finnsnes på et julebord snart, og da er det omlag 40 som skal være med. Det er aldri stille for oss, ler Tunheim til nettavisen og legger til avsluttende at hun ser fram til neste år med Mental Helse.