Salangen-Nyheter

Tungt med skole:

- Vi er klar for påskeferie

Jonas Løkse (t.v.) og Tiril Småriseth synes de fortjener en liten pause fra skolen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Det er ikke lenge igjen til påskeferie, og elever og lærere ved Sjøvegan videregående skole er klare for en aldri så liten velfortjent ferie fra hverandre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Elevene ved Sjøvegan videregående skole har planene klare for hva de ønsker å gjøre på fridagene. Jonas Løkse kan fortelle at han ser frem til å reise på hytta som er ved Altevatnet i Bardu om været tillater det. - Vi må inn med snøscooter siden det blir et stykke å gå, men der oppe er et paradis på jord for meg, sier Løkse til nettavisen. Av aktiviteter ser han frem til å kunne gå på ski og fiske på fjellet.

- Nå har våren kommet, sier Aasa Utstøl. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Skal til fjæra

Det er ikke bare elevene som ser frem til påskeferien, men for lærer Aasa Utstøl er det fjæra som frister. - Nå er det nok med vinter, og nå kan det bli vår. Det blir fullmåne med lang fjære, og jeg har en liten hytte ytterst i fjorden på Lavangsnes der jeg liker å være, sier Utstøl. Hun forklarer at hun liker fjæra på grunn av at hun har vokst opp med det. - Havet er livet. Det er deilig når det våres og man kan se fuglene komme tilbake, sier Utstøl avsluttende.