Salangen-Nyheter

Meld deg på UKM 2017:

- Vi er klare! Er du?

Under UKM 2016 fremførte Grete en flott melodi på sin panfløyte. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Under UKM 2016 fremførte Grete en flott melodi på sin panfløyte. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Ungdommen i Salangen kan melde seg på UKM 2017 allerede 1. desember, og ungdomsrådet oppfordrer ungdommene til å begynne å tenke nå på hva du kan vise på scenen.

Publisert:

Annonse
Annonse

Da er ungdomsrådet klar for UKM 2017 og påmeldingen åpnes allerede 1. desember. UKM står for Ung Kultur Møtes og er tidligere kjent som Ungdommens Kulturmønstring. Leder i Salangen Ungdomsråd, Sander Karlsen sier at du kan allerede nå begynne å tenke på hva du vil vise frem. - Arrangementet handler om å vise kultur og vise hva Salangen har å by på. Du kan melde deg inn med alt, brenner du for å danse, synge, male eller noe helt annet er det bare å melde seg på, sier Karlsen til nettavisen.

- Meld deg på

UKM er en viktig møteplass for en unik opplevelse for unge.  - UKM er blant annet en fin mulighet til å få konstruktiv tilbakemelding. Det er mange store norske artister som startet fra UKM, sier han. I de siste årene nevner han at det har vært få påmeldinger i de siste årene, men han håper at det tas opp i år. - Vi i ungdomsrådet søker etter deltakere til UKM, og vi setter pris på en hver som melder seg på for å et så stort arrangement som mulig, sier Karlsen avsluttende til nettavisen. Har du spørsmål eller lignende kan du ta kontakt med Salangen Ungdomsråd.

Annonse