Salangen-Nyheter

Vant delfinalen for Troms og Finnmark:

Skal konkurrere i finalen i «Klassequizen»

De tre Salangen skole- elevene Erlend Seipäjärvi Daleng (t.v), Sara Rørstrand (midten) og Solveig Aglen Losvik (t.h) sikret seg plass i landsfinalen i NRKs "KlasseQuizen" fredag ettermiddag. Nå går turen til Oslo i mai.
 Foto: Turi Enoksen, NRK Troms og Finnmark

De tre Salangen skole- elevene Erlend Seipäjärvi Daleng (t.v), Sara Rørstrand (midten) og Solveig Aglen Losvik (t.h) sikret seg plass i landsfinalen i NRKs "KlasseQuizen" fredag ettermiddag. Nå går turen til Oslo i mai. Foto: Turi Enoksen, NRK Troms og Finnmark

Flinke elever fra Salangen skole sørget for at kommunen fikk heder og ære i NRKs «Klassequizen» fredag.

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2023 kl 12:13

Annonse
Annonse

Laget fra Salangen skole vant nemlig den siste av fire delfinaler for Troms og Finnmark i konkurransen som er laget for 10.klassinger av NRK.

De tre elevene Erlend Seipäjärvi Daleng, Solveig Aglen Losvik og Sara Rørstrand slo Hagebyen fra Harstad i delfinalen, og gikk dermed videre til den nasjonale finalen.

Litt dramatikk

De endte til slutt på 9 poeng i en spennende finalerunde som gikk i NRK P1 i Troms og Finnmark fredag ettermiddag ved 15.30-tiden. Quizmaster for årets «Klassequizen» i Troms er Mari Elise Nordgård.

Nå er det Salangen, Ibestad, Vadsø og Kjøllefjord skal representere Troms og Finnmark i den nasjonale finalen i Oslo i mai.

Finalen fredag ettermiddag kan også ses her i lyd og bilde!(NRKs nettsider)

Annonse