Salangen-Nyheter

70 år med musikkforeningen:

- Vi er klare til å feires

Det blir mye variert musikk under bursdagsfeiringen til Salangen Musikkforening, og leder Tonje Utmo gleder seg voldsomt mye til morgendagens fest. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Dagen før den store dagen er her. Musikkforeningens 70-års fest står for døren, og Tonje Utmo sier alle er klar. - Vi er kjempespent og venter på et braksuksess, sier hun.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangen Musikkforening feirer sine 70 år som har vært full av musikk, glede og spennende opplevelser, og feiringen blir ikke dysset ned på noen måter. Leder i Salangen Musikkforening, Tonje Utmo er blant dem som er kjempespent til bursdagskonserten. - Det er utrolig mye arbeid som har gått inn i oppsettet, og vi er i rute og har det aller meste på plass. Nå venter vi bare på den siste riggingen av scenen og lydutstyret på kulturhuset, forteller en stolt Utmo til nettavisen.

Mange billetter

For de som ønsker å sikre seg en plass under bursdagsfeiringen i kulturhuset, kan det skaffes billett enten på Narvesen og på Sport1 i Sjøvegan. Ifølge Utmo har billettsalget gått relativt bra. - Det har blitt solgt en del billetter på Narvesen. Det er lett å forstå siden de er åpent også på ettermiddag og kveld, sier Utmo og legger til at det fortsatt er mulig å sikre seg billetter i begge butikkene fram til kl. 12.00 i morgen. - De resterende billettene tar vi til kulturhuset så folk kan kjøpe når de kommer. Det er førstemann til mølla da, siden vi bare har plass til 240 mennesker, legger hun til.

Ikke bare korps

På konserten kommer det musikere både fra fjernt og nært. Utmo har hele listen klar og kan gjette at publikum blir å kjenne igjen mange av dem. - Vi har flere som kommer. Blant annet Anders Hoffmann som har vært her før. Geir "Elvis" Larsen, Tom Andersen, Ronald Alertsen, Tor-Magne Østvik, Mona Digre, Trine Torgersen, Ruth Bente Aglen og Hans Erik Børve for å nevne alle. Sier hun til nettavisen, og legger til avsluttende at musikkforeningen ikke bare er et korps som spiller i gatene på nasjonaldagen vår. - Det er viktig å vise at korps er mer enn det man ser på gaten på 17. mai, og ellers også er aktiv i samfunnet 10 måneder i året. Derfor får vi sammen flere band også til feste, avslutter Utmo til nettavisen.