Salangen-Nyheter

Ordføreren om vei-arbeid:

- Vi er veldig fornøyd!

Siden begynnelsen av april har det vært jobbet med å utbedre Fylkesvei 848 på Ibestad på strekningen mellom Forså og Sørrollnes.

HAMNVIK: Ordfører i Ibestad, Dag Sigurd Brustind er svært fornøyd med veiarbeidet som gjøres på strekningen Forså - Sørrollnes ved Fv. 848 på Ibestad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Siden begynnelsen av april har det vært jobbet med å utbedre Fylkesvei 848 på Ibestad på strekningen mellom Forså og Sørrollnes. Ibestad-ordfører Dag Sigurd Brustind forteller han har kjørt strekningen i årevis, men nå kjenner han nesten ikke området igjen. – De har ryddet bort en masse skog, og det er blitt mye mer åpent og et helt annet landskap. Det er veldig positivt, forteller Brustind.

Takker for godt samarbeid

Ordføreren forteller også at arbeidet er nå to til tre dager etter skjema, men ellers har alt gått veldig bra. – Vi kan ikke si annet enn at vi er veldig fornøyde, veien blir bredere og får et helt annet dekke. Tidligere har veien hatt et dårlig fundament som har gjort at veien har vært dårlig, men nå legges det et mer komplisert fundament med stag og betong får å best mulig stabilisere veien. Denne utbyggingen betyr mye for kommunen, den vil bedre vilkårene for næringslivet, og gi økt bolyst til kommunenes innbyggere som benytter seg av denne veien. Til slutt vil jeg takke Troms fylkeskommune ved Ivar B. Prestbakmo og Statens Vegvesen for et veldig godt samarbeid, sier ordfører i Ibestad, Dag Sigurd Brustind.