Salangen-Nyheter

Innslag i NRK- program:

Vi fikk besøk av Team Bachstad!

Rune Gokstad får prøve seg som journalist her hos oss. Det kommer frem også i deres tv-program. FOTO: NRK

Tidligere i år hadde vi i Salangen-Nyheter besøk av Team Bachstad fra NRK. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I denne sesongen kjører radarparet  fra Lindesnes til Nordkapp og lager samtidig en TV-serie for NRK hvor de dokumenterer hvordan korona-situasjonen har påvirket folk og bedrifter.

Øystein Bache og Rune Gokstad reiser uten noe TV-crew og står selv for filmingen.

- Når vi la opp ruta tenkte vi at vi måtte innom Salangen og Salngen-Nyheter!, forteller Rune Gokstad til nettavisen. De fortsetter med at de har ett hjerte for de små lokale avisene så det ble naturlig for dem å ta turen innom oss på Salangen-Nyheter.

I innslaget forteller de litt om hva vi gjør her på Salangen-Nyheter og hvordan "tørke tiden" har vært for oss etter at covid-19 pandemien kom til Norge. Det vises også en flott kjendisaksjon som har vært med å hjelpe nettavisen i gjennom den vanskelige tiden.

Det snakkes om de ulike mulighetene som har vært for oss å holde Salangen-Nyheter i drift og hvor viktig det er at vi tar vare på de rundt oss.

Bache og Gokstad fikk da en utfordring fra oss om å lage en nyhetssak på ekte Salangen-Nyheter vis, noe de tok på strak arm.

- De beste opplevelsene ligger utenfor komfortsonen. Jeg er ikke journalist og jeg har ikke skrevet en eneste nyhetssak i hele mitt liv. Det er morsomt å få lov å prøve seg på noe jeg egentlig ikke kan, ler Gokstad

Dersom du ønsker å se innslaget med Salangen-Nyheter kan du klikke på linken

her!

Salangen-Nyheter takker for all støtte og besøket!